ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Μινιατούρα

Ελληνική κουζίνα, ακολουθεί μια σχετική εποχικότητα, τον χειμώνα γιουβαρλάκια χοιρινά με αυγολέμονο και κοτόσουπα, το καλοκαίρι φασολάκια λαδερά.

25.11.2016| Updated: 25.06.2021
Φωτογραφία: ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΡΝΕΡΑΚΗ
Μινιατούρα

Λόγω περιορισμένου χώρου, όταν έχει καλό καιρό, μένουν και κάποια τραπεζάκια έξω. Ελληνική κουζίνα, ακολουθεί μια σχετική εποχικότητα, τον χειμώνα γιουβαρλάκια χοιρινά με αυγολέμονο και κοτόσουπα, το καλοκαίρι φασολάκια λαδερά. Κάτι λιγότερο από 20 προτάσεις τη μέρα συνολικά για ορεκτικά, σαλάτες και κυρίως. Νόστιμα όσπρια και σαλάτες- γεύματα, όπως το μιρμιζέλι Καλύμνου, με ντομάτα, κοπανιστή, ξινομυζήθρα και παξιμάδι. Ολα τα πιάτα ημέρας μπορείτε να τα δείτε και να τα παραγγείλετε και στον χώρο σας μέσω του www.miniatoura.gr και σε μισή μερίδα, με σχεδόν μισή τιμή. ​Ανοιχτά καθημερινά 12.30-19.00.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών