ΕΞΟΔΟΣ

Μουσείο Ακρόπολης

Το νόστιμο Κουκάκι (μέρος γ')

30.09.2016
Φωτογραφία: Ορέστης Σεφέρογλου

Με μοναδική θέα που απολαμβάνετε μέσα από τις τζαμαρίες ή και στον εξώστη, το εστιατόριο (και καφέ) του Μουσείου Ακρόπολης επιμένει πεισματικά στο ελληνικό φαγητό με βάση την εποχικότητα των πρώτων υλών. Τραχανάς ολικής άλεσης από αλεύρι ζέας, με κυβάκια από παντζάρι, κατίκι Δομοκού και λουκάνικο μαύρου χοίρου από την Πιερία, και ζυγούρι από τη Βόνιτσα με χυλοπιτάκι και ξερή μυζήθρα Κρήτης είναι δύο από τις προτάσεις. Σερβίρει και πρωινό.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών