ΕΞΟΔΟΣ

Μπαρ 56

Σερβίρει κλασικά ποτά, οι περισσότεροι όμως το γνωρίζουν για τα ουίσκι του.

01.02.2018| Updated: 15.02.2024
Φωτογραφία: Άγγελος Γιωτόπουλος
Μπαρ 56

Σε ένα ημιυπόγειο στην Πλουτάρχου, παίζει jazz και όλο τον χρόνο φοράει χριστουγεννιάτικα φωτάκια και διαθέτει υπέροχη ατμόσφαιρα. Ο χρόνος, δε, το κάνει καλύτερο. Διαχρονικό όσο κανένα, με δερμάτινο μαξιλαράκι στο μπαρ για να ακουμπήσεις, είναι το μπαρ-καταφύγιο, το μπαρ για ραντεβού ή το μέρος όπου θα περάσεις καλά με φίλους, σε ένα δικό σου σύμπαν. Σερβίρει κλασικά ποτά, οι περισσότεροι όμως το γνωρίζουν για τα ουίσκι του. Διαθέτει δυσεύρετα malt (αρκετά από μικρά αποστακτήρια), συμπεριλαμβανομένων των ιρλανδικών και ιαπωνικών, καθώς και bourbons. Όλα θα σας τα σερβίρουν χωρίς μεζούρα. Ο ιδιοκτήτης του, ως «φιλόσοφος της ζωής», χαίρεται να μοιράζεται τις προσωπικές του ιστορίες με τους πελάτες. Συνήθως κερνάει ένα ακόμα ποτό την ώρα που έχετε αποφασίσει να φύγετε, προσκαλώντας σας να μείνετε λίγο ακόμα.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών