ΕΞΟΔΟΣ

Radikal

Στην Άνω Πόλη, ακριβώς κάτω από τα Κάστρα, λειτουργεί αυτό το μικρό νέο εστιατόριο με μια μπριγάδα από 12 συνεταίρους, έκαστος στο είδος του. Ασπάζονται …

15.02.2018
Φωτογραφία: Jessica Morfis

Στην Άνω Πόλη, ακριβώς κάτω από τα Κάστρα, λειτουργεί αυτό το μικρό νέο εστιατόριο με μια μπριγάδα από 12 συνεταίρους, έκαστος στο είδος του. Ασπάζονται τη νέα μεσογειακή κουζίνα, που δεν έχει σαφή σύνορα. Στο μενού θα βρείτε συκώτι σοτέ με σάλτσα σταφυλιού, μοσχαρίσια ουρά με τηγανητά νιόκι και κρέμα τυριού, όπως και σουβλάκι yakitori από χοιρινή παντσέτα. Όλα τα κρασιά της λίστας σερβίρονται και σε ποτήρι.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών