ΕΞΟΔΟΣ

Red Door

Πρόκειται για bar-restaurant, ένα υπόγειο στην Τσακάλωφ με σύγχρονο design και ασιατική μίνιμαλ αισθητική. Την κάρτα του μπαρ, που πρόσφατα δοκιμάσαμε, έχουν επιμεληθεί το βραβευμένο …

31.01.2018| Updated: 15.02.2024
Φωτογραφία: Άγγελος Γιωτόπουλος
Red Door

Πρόκειται για bar-restaurant, ένα υπόγειο στην Τσακάλωφ με σύγχρονο design και ασιατική μίνιμαλ αισθητική. Την κάρτα του μπαρ, που πρόσφατα δοκιμάσαμε, έχουν επιμεληθεί το βραβευμένο δίδυμο των Μπάκουλη-Κυρίτση από το Clumsies. Σε ένα μενού, που αξίζει να δοκιμάσετε, ένωσαν fusion, ιαπωνικές και ευρύτερες ασιατικές γεύσεις. Τα ποτά χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες, σε αφρίζοντα/ highballs με μικρή ποσότητα αλκοόλ, σε fusion και σε κοκτέιλ με τσάι. Ευφυέστατο και πολύ νόστιμο το κοκτέιλ Μiso soup, με βότκα, ισπανικό σέρι manzanilla, ελαιοσάκχαρα από εσπεριδοειδή και μίριν (κρασί από ρύζι). Αξίζει να δοκιμάσετε το Yakuza, με ουίσκι αρωματισμένο με μαύρο σκόρδο, Vinsanto Σιγάλα και σάλτσα σόγιας.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT