ΑΓΟΡΑ

Ροδινός

Λίγο έξω από το Ρέθυμνο, στο Ατσιπόπουλο, άνοιξε πρόσφατα ο «Ροδινός». Φέρνουν πολλά γνωστά προϊόντα, όπως είναι τα ζυμαρικά και τα άλευρα του Αντωνόπουλου και …

18.07.2017

Λίγο έξω από το Ρέθυμνο, στο Ατσιπόπουλο, άνοιξε πρόσφατα ο «Ροδινός». Φέρνουν πολλά γνωστά προϊόντα, όπως είναι τα ζυμαρικά και τα άλευρα του Αντωνόπουλου και τα βουβαλίσια αλλαντικά του Μπόρα. Δοκιμάστε τη γραβιέρα, τη μυζήθρα και τη φέτα του Σκαλίδη από το Ρέθυμνο, ενώ από το Άργος μια βαρελίσια φέτα και από την Τήνο τη γραβιέρα του Συνεταιρισμού. Μην παραλείψετε τα ωραία παξιμάδια του Μυστράκη, που φτιάχνονται λίγα μέτρα από το κατάστημα.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών