ΕΞΟΔΟΣ

Rubia: Πρωινή στάση

Για πρωινό εσπρέσο μεταξύ φίλων.

22.04.2019| Updated: 25.06.2021
Φωτογραφία: Αλέξανδρος Αντωνιάδης
Rubia: Πρωινή στάση

Για πρωινό εσπρέσο μεταξύ φίλων.

Λίγα λόγια για το μαγαζί: Πρωινή στάση μικρό μαγαζί, μπαίνεις για να πιεις έναν άρτια φτιαγμένο εσπρέσο στα γρήγορα ή, αν είσαι θαμώνας, συναντάς φίλους για μια «καλημέρα», πριν χωριστείτε για τις δουλειές, με τον καφέ στο χέρι. Παρεΐστικο στέκι, λειτουργεί κάτι περισσότερο από τρία χρόνια, από τον Γιάννη και την Γιώτα Νιόκου και την Φιλιώ Τσίτση.

Τι πίνουμε: Χρησιμοποιούν καφέ από το εξαιρετικό τοπικό καφεκοπτείο Conte, που καβουρδίζει υψηλής ποιότητας πράσινο καφέ. Θα πιείτε ένα ισορροπημένο χαρμάνι από 100% Arabica. Διαχειρίζονται πολύ καλά το γάλα της τοπικής ΕΒΟΛ, οπότε ετοιμαστείτε για πολύ καλό flat white και καπουτσίνο. Σαντουιτσάκια, δικά τους γλυκά και ιταλικό μπισκοτάκι κέρασμα δίπλα στο φλιτζάνι σας.

Περισσότερες πληροφορίες: Ανοιχτά καθημερινά από 7:30.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT