ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Grappa vino & aperitivo: Πάνω από 200 ετικέτες

Μαγαζί με ρυθμό όπου μόλις πέσει το φως, όλοι θέλουν να προλάβουν μια θέση.

13.05.2019| Updated: 25.06.2021
Φωτογραφία: Νίκος Κόκκας
Grappa vino & aperitivo: Πάνω από 200 ετικέτες

Λίγα λόγια για το μαγαζί: Έχει ρυθμό αυτό το μαγαζί. Κόσμος μπαινοβγαίνει στον πολύ φροντισμένο εξωτερικό χώρο, ενώ μέσα και γύρω από το μπαρ, μόλις πέσει το φως, όλοι θέλουν να προλάβουν μια θέση. Όλα θα ήταν ακόμα καλύτερα αν οι θαμώνες του δεν το παράκαναν με το τσιγάρο.

Τι πίνουμε: Διαθέτει περισσότερες από 200 επιλογές σε φιάλη, κυρίως ελληνικές ετικέτες και κάποιες μοδάτες από τον ξένο αμπελώνα. Έχει πολύ καλή κάβα ποτών και οργανωμένο σέρβις. Πίσω από τη μπάρα του φτιάχνονται κάποια πολύ ωραία κοκτέιλ, ενώ η λίστα των αποσταγμάτων του είναι ιδιαίτερα αξιόλογη. Για να συνοδεύσετε το κρασί ή το ποτό υπάρχουν διάφορες επιλογές φαγητού – δημοφιλείς μοντέρνες συνταγές, από μπέργκερ μέχρι κάρι με νουντλς.

Ο λογαριασμός: Ποτό από 6 ευρώ. Υπολογίστε περί τα 25 ευρώ για ποτό και καλό τσιμπολόγημα.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών