ΕΞΟΔΟΣ

Σεϋχέλλες

Καφενεία, Michelin και ελληνική κουζίνα

31.10.2016
Φωτογραφία: Διονύσης Κουρής

Nεοταβέρνα με καρέκλες καφενείου, αρκετά στριμωγμένες στα τραπέζια. Ελληνικές πρώτες ύλες, την «ψάχνουν» με τα προϊόντα από διακεκριμένους παραγωγούς και διαθέτουν καλής ποιότητας τυριά, όπως κρασομανούρα Κιμώλου, γαλομυζήθρα και αερομανούρα Βλάστης – κάποια από τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε για το σπίτι. Πολύ νόστιμο το φακόρυζο με καπνιστό τόνο από τον συνεταιρισμό γυναικών ψαράδων στην Κάλυμνο και το κρασάτο χταπόδι με μπιζελόφαβα. Υπάρχουν φορές που τα πιάτα δεν είναι συνεπή στην εκτέλεση. Αρκετές επιλογές σε αποστάγματα και σε χύμα επώνυμο κρασί. Λίγα εμφιαλωμένα.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών