ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Σταμάτης

Διπλό τυρί, 1 καλαμάκι χοιρινό, 1 καλαμάκι κοτόπουλο, ντομάτα, μαρούλι, κρεμμύδι και 1 αλοιφή, πολλά είναι;

24.10.2016| Updated: 25.06.2021
Σταμάτης

Διπλό τυρί, 1 καλαμάκι χοιρινό, 1 καλαμάκι κοτόπουλο, ντομάτα, μαρούλι, κρεμμύδι και 1 αλοιφή, πολλά είναι; Κάθε φορά που τρώω το special βρωμικό του Σταμάτη, δεν μου φαίνονται πολλά. Βέβαια, επειδή γνωρίζω, πηγαίνω στον Σταμάτη μόνο όταν είμαι πολύ πεινασμένη. Η ντοματούλα είναι φρεσκοκομμένη, το μαρούλι ζωντανό και τα κρεατικά ψήνονται εκείνη την ώρα στη σχάρα – γι’ αυτό και θα περιμένετε λίγο για να ετοιμαστεί η παραγγελία σας, δεν είναι fast food! Εκτός από το special, μπορείτε να κάνετε και άλλους, πιο νορμάλ συνδυασμούς, με καλαμάκι, κεμπάπ, λουκάνικο, κοτομπουκιές. Από το 1979 ο Αλί, πατέρας του σημερινού ιδιοκτήτη Σταμάτη (εξ ου και πολλοί παλιοί αναφέρονται στο κατάστημα με αυτό το όνομα – «Αλί»), έφτιαχνε σάντουιτς σε καροτσάκι στην Ομόνοια. Τώρα, σε σταθερό σημείο στον Νέο Κόσμο εξυπηρετεί όσους ξενύχτηδες των νοτίων προαστίων επιστρέφουν σπίτι. Κλασική έξοδος της γειτονιάς είναι πρώτα «Μπάτμαν» (καλτ αφτεράδικο) και μετά «Σταμάτης».

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών