ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Στρατηγός

Εκδρομή στην Αίγινα (part 4)

06.09.2016| Updated: 25.06.2021
Φωτογραφία: Δημήτρης Βλάικος
Στρατηγός

Στην παραλία του Μαραθώνα βρίσκεται μία από τις παλαιότερες ταβέρνες του νησιού -άνοιξε το 1930-, βραβευμένη γι’ αυτόν το λόγο από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά το 2000 (το βραβείο επέδωσε ο τότε Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Στεφανόπουλος). Μεγάλη σάλα μέσα, μεγάλη βεράντα έξω, «μέσα» στη θάλασσα. Ο,τι πρέπει για φαγητό μετά το μπάνιο. Το πιο πιθανό, βέβαια, είναι ότι θα θελήσετε να έρθετε ξανά ασχέτως μπάνιου. Σπιτίσια, comfort μαγειρική, καλές πρώτες ύλες, ευγενικό σέρβις, φιλικές τιμές. Ωραία λαδερά και μαγειρευτά, κρεατικά και από ψάρια ό,τι έχει φέρει το καΐκι. Ορισμένες «παραφωνίες» (τα μπουρεκάκια με τυριά και αλλαντικά φαίνεται ότι τα έχουν αναγάγει σε ντόπια σπεσιαλιτέ!) δεν χαλάνε τη συνολική εικόνα.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών