ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Θησαυρός των γεύσεων

Απλές νοστιμιές σε ένα στέκι με λογικές τιμές στο Χαλάνδρι.

02.04.2011| Updated: 25.06.2021
Θησαυρός των γεύσεων

Απλές νοστιμιές σε ένα στέκι με λογικές τιμές στο Χαλάνδρι.

Η θέση: Στο Χαλάνδι προς τη μεριά της Κηφισίας.

Η ατμόσφαιρα: Απλό λιτό και ταπεινό ψαροταβερνάκι, ένα συμπαθητικό συνοικιακό στέκι που μάλλον θα σας «βολέψει» ακόμα και αν δεν έχετε κλείσει τραπέζι. Οπως είναι φυσικό, συχνάζουν πολλοί Χαλανδριώτες.

Το φαγητό: Το απλό είναι ωραίο. Γαύρος μαρινάτος, σαρδέλες ψητές, ταραμοσαλάτα, χόρτα, φάβα, ψητό καλαμάρι, υπέροχος ψητός μπακαλιάρος, σουπίτσα και η εξαιρετική κόκκινη καυτερή σπιτική κακκαβιά. Τα πιάτα είναι καλοφτιαγμένα, πεντανόστιμα και χορταστικά. Οι ιδιοκτήτες ξέρουν και θα σας «φρενάρουν».

Ο λογαριασμός: Με 20 – 25 € θα φάτε και θα πιείτε.

Η κάβα: Μόνο χύμα κρασί αλλά και μια ωραία μυρωδάτη ρακή από τη λεβεντογέννα Κρήτη.

Επιπλέον πληροφορίες: Ανοιχτό Τρίτη – Σάββατο από το μεσημέρι, Κυριακή 1-7. Το μαγαζί διαθέτει μόνο δύο θέσεις για πάρκινγκ – λίγο δύσκολο να τις πετύχετε κενές. Ωστόσο τις βραδινές ώρες δεν θα συναντήσετε ιδιαίτερη δυσκολία.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών