ΜΑΓΑΖΙΑ

Το Αλάτι της Γης

Οι ντόπιοι ψωνίζουν σε αρκετά από τα παραδοσιακά μαγαζιά πλησίον της αγοράς και φυσικά από τα καταστήματα του «Χαλκιαδάκη», που υποστηρίζουν τους ντόπιους παραγωγούς. Στηρίζουν …

20.07.2017| Updated: 15.02.2024
Φωτογραφία: Έφη Παρούτσα
Το Αλάτι της Γης

Οι ντόπιοι ψωνίζουν σε αρκετά από τα παραδοσιακά μαγαζιά πλησίον της αγοράς και φυσικά από τα καταστήματα του «Χαλκιαδάκη», που υποστηρίζουν τους ντόπιους παραγωγούς. Στηρίζουν όμως και το «Αλάτι της Γης» -αποτέλεσμα της εμμονής του ιδιοκτήτη Μάνου Τζωρτζάκη με την καλή διατροφή. Το μαγαζί είναι μια σταλιά, με ράφια φορτωμένα. Μόνο ελληνικά όσπρια, βιολογικά φρούτα και λαχανικά, ταχίνι ολικής άλεσης από τη Δράμα, χαρουποπροϊόντα, κόκκινη κινόα και όλα τα superfoods, ενώ στο μικρό ψυγείο τους λίγα και καλά τυροκομικά, τα οποία παραλαμβάνει σχεδόν κάθε μέρα από κοντινά τυροκομεία. Στα τοπ προϊόντα το ντόπιο γάλα γαϊδούρας.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών