ΕΞΟΔΟΣ

Το καπηλειό των Αθανάτων

Σαββατοκύριακο στην ορεινή Αρκαδία

14.11.2016| Updated: 31.05.2022
Φωτογραφία: Διονύσης Κουρής
Το καπηλειό των Αθανάτων

Γίνεται η πανσέτα πλεξούδα; Γίνεται! Ο Γιώργος κόβει ένα μεγάλο κομμάτι πανσέτας σε 3 λωρίδες, το μαρινάρει, το πλέκει και το ψήνει στα κάρβουνα – λουκούμι! Μαζί με αυτό, αγριογούρουνο σαλμί, μανιτάρια από το βουνό στη σχάρα, άγρια χόρτα και άλλα πολλά. Η φασολάδα ήταν όνειρο: χυλωμένη όσο πρέπει, χωρίς να σου «κάθεται» στο στομάχι.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Μαγειρεία - Ταβέρνες

Αρκαδία

Πελοπόννησος

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών