ΕΞΟΔΟΣ

Το καπηλειό των Αθανάτων

Σαββατοκύριακο στην ορεινή Αρκαδία

14.11.2016
Φωτογραφία: Διονύσης Κουρής

Γίνεται η πανσέτα πλεξούδα; Γίνεται! Ο Γιώργος κόβει ένα μεγάλο κομμάτι πανσέτας σε 3 λωρίδες, το μαρινάρει, το πλέκει και το ψήνει στα κάρβουνα – λουκούμι! Μαζί με αυτό, αγριογούρουνο σαλμί, μανιτάρια από το βουνό στη σχάρα, άγρια χόρτα και άλλα πολλά. Η φασολάδα ήταν όνειρο: χυλωμένη όσο πρέπει, χωρίς να σου «κάθεται» στο στομάχι.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών