Γίνεται η πανσέτα πλεξούδα; Γίνεται! Ο Γιώργος κόβει ένα μεγάλο κομμάτι πανσέτας σε 3 λωρίδες, το μαρινάρει, το πλέκει και το ψήνει στα κάρβουνα – λουκούμι! Μαζί με αυτό, αγριογούρουνο σαλμί, μανιτάρια από το βουνό στη σχάρα, άγρια χόρτα και άλλα πολλά. Η φασολάδα ήταν όνειρο: χυλωμένη όσο πρέπει, χωρίς να σου «κάθεται» στο στομάχι.
*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.
*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.