ΕΞΟΔΟΣ

Το Μαύρο Πρόβατο του Press Café

Παγκράτι: Δεν του λείπει τίποτα (μέρος α΄)

08.06.2016
Φωτογραφία: Δημήτρης Βλάικος

Το κοινό παρακαλεί για περισσότερο χώρο, καθότι κάπως στριμωχτά και μέσα και έξω, και ο κόσμος πολύς όλες τις ώρες. Ελληνική κουζίνα με καλές πρώτες ύλες, υψηλού επιπέδου, οι τιμές στα κατώτατα επίπεδα και σέρβις υποδειγματικό. Δοκιμάστε το κοκκινιστό με πουρέ μελιτζάνας και το ψητό συκώτι. Η κράτηση επιβάλλεται.

 

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών