ΕΞΟΔΟΣ

Βρεγμένη Γάτα: Και κλασικά και δημιουργικά

Ψάρι ή κρέας, για τσίμπημα ή για επίσημο τραπέζι, μεσημέρι ή βράδυ, η Βρεγμένη Γάτα στην Κάτω Τούμπα είναι εγγύηση για τους καλοφαγάδες.

16.04.2018
Φωτογραφία: Αλέξανδρος Αβραμίδης

Ψάρι ή κρέας, για τσίμπημα ή για επίσημο τραπέζι, μεσημέρι ή βράδυ, η Βρεγμένη Γάτα στην Κάτω Τούμπα είναι εγγύηση για τους καλοφαγάδες.

Η θέση: Στη γειτονιά της Κάτω Τούμπας. Πάρκινγκ σχετικά εύκολο.

Η ατμόσφαιρα: Ο μεγάλος χώρος έχει άνετα τραπέζια και πολλά από αυτά βλέπουν τους μάγειρες στην ανοιχτή κουζίνα να ετοιμάζουν τα πιάτα.

Το φαγητό: Το μενού έχει και κλασικές επιλογές, όπως ψητά κρεατικά, αλλά αξίζει να δοκιμάσετε τα πιο δημιουργικά πιάτα, όπως το καλαμάρι με ριζότο με φινόκιο και κρέμα τσουκνίδας, το ταρτάρ τόνου με κρέμα αβοκάντο, κόλιανδρο, τσίλι και λάιμ, αλλά και το πιο «ελληνικό» κριθαρότο με μελωμένο κότσι.

Ο λογαριασμός: 10-15€/άτομο χωρίς ποτό.

Η κάβα: Μεγάλη λίστα κρασιών, ποικιλία σε μπίρες (και βαρέλι) και αποστάγματα.

Επιπλέον πληροφορίες: Καθημερινά 12:00 – 02:00.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών