ΕΞΟΔΟΣ

Ζέρζοβα

Σαββατοκύριακο στην ορεινή Αρκαδία

14.11.2016
Φωτογραφία: Διονύσης Κουρής

«Μα, πώς φέρνει εδώ προμήθειες;» ήταν η εύλογη ερώτηση στα δύσκολα 14 χλμ. από τη Δημητσάνα προς το χωριό Παναγιά. Αποδείχθηκε ότι ήταν άτοπη: ο Γιάννης και η Βαγγελιώ παράγουν οι ίδιοι σχεδόν όλα τα υλικά που χρειάζονται για την κουζίνα: άγρια σπαράγγια και μανιτάρια από το βουνό, μοσχαράκια, κότες και προβατίνες από τη φάρμα τους, λαχανικά και κηπευτικά από τον μπαξέ τους. Το ψωμί το φτιάχνουν επίσης οι ίδιοι και το ψήνουν στον ξυλόφουρνο, εκεί κάνουν και την προβατίνα σε λαδόκολλα. Δοκιμάστε την εξαιρετική φέτα και τα επιλεγμένα ελληνικά κρασιά. Γαστρονομική εμπειρία.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών