ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Ζέρζοβα

Σαββατοκύριακο στην ορεινή Αρκαδία

14.11.2016| Updated: 31.05.2022
Φωτογραφία: Διονύσης Κουρής
Ζέρζοβα

«Μα, πώς φέρνει εδώ προμήθειες;» ήταν η εύλογη ερώτηση στα δύσκολα 14 χλμ. από τη Δημητσάνα προς το χωριό Παναγιά. Αποδείχθηκε ότι ήταν άτοπη: ο Γιάννης και η Βαγγελιώ παράγουν οι ίδιοι σχεδόν όλα τα υλικά που χρειάζονται για την κουζίνα: άγρια σπαράγγια και μανιτάρια από το βουνό, μοσχαράκια, κότες και προβατίνες από τη φάρμα τους, λαχανικά και κηπευτικά από τον μπαξέ τους. Το ψωμί το φτιάχνουν επίσης οι ίδιοι και το ψήνουν στον ξυλόφουρνο, εκεί κάνουν και την προβατίνα σε λαδόκολλα. Δοκιμάστε την εξαιρετική φέτα και τα επιλεγμένα ελληνικά κρασιά. Γαστρονομική εμπειρία.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Μαγειρεία - Ταβέρνες

Αρκαδία

Πελοπόννησος

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών