Λίγα προϊόντα έχουν αποδειχθεί πιο χρήσιμα στην κουζίνα από το Philadelphia. Υπάρχει σταθερά στο ψυγείο μας, έξω έξω στο ράφι, ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμο και φροντίζουμε να μην ξεμείνουμε ποτέ γιατί, ακόμα και όταν δεν έχουμε μαγειρέψει κάτι άλλο, ξέρουμε ότι με το Philadelphia θα σκαρώσουμε τα πιο νόστιμα και εύκολα γεύματα ή σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας. Με ένα λαχανικό εδώ, ένα μυρωδικό εκεί, ένα άρτυμα, λίγο ψωμί, λίγα φρούτα, φτιάχνουμε στη στιγμή ένα πλήρες γεύμα ή ένα γλυκό πρωινό. Πραγματικά Πάει Με Όλα!
Είναι το συστατικό για την αλάνθαστη και τέλεια συνταγή cheesecake, τα πιο κρεμώδη ζυμαρικά αλλά και για τα πιο απολαυστικά σάντουιτς. Είναι η ιδανική επιλογή για αλμυρές, γλυκές, εύκολες αλλά και πολύπλοκες συνταγές. Αναδεικνύει τα πιάτα μας στο οικογενειακό τραπέζι της Κυριακής αλλά ταυτόχρονα είναι και η ιδανική λύση όταν αναζητάμε ένα γρήγορο σνακ ή φτιάχνουμε το ταπεράκι της επόμενης μέρας για το γραφείο. Το Philadelphia δίνει σε κάθε φαγητό το κάτι παραπάνω.

Το full fat τυρί κρέμα Philadelphia είναι γνωστό σε όλους μας για τη μοναδική του γεύση και την απολαυστική, κρεμώδη υφή του. Γάλα, κρέμα και λίγο αλάτι: αυτά είναι τα βασικά συστατικά για τη συνταγή του αγαπημένου τυριού κρέμα.
Κατάλληλο για χορτοφάγους και χωρίς συντηρητικά. Είναι διαθέσιμο σε συσκευασίες των 200γρ & 300γρ.

Εδώ, σας δίνουμε ένα ημερήσιο «μενού» με 5 συνταγές-προτάσεις, όλες με βασικό υλικό το Philadelphia. Εμπνευστείτε. προσαρμόστε τες στα μέτρα σας και φτιάξτε τις δικές σας συνταγές με τα υλικά που έχετε στο σπίτι. Καλή όρεξη!

Site: philadelphia.gr

 

Fb account:

Philadelphia Greece

 

Ig account:

philadelphia_greece

5 συνταγές με Philadelphia για όλα τα γεύματα της μέρας:

 

Άρθρα και Συνταγές με Τυρί

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Άρθρα και Συνταγές για Ορεκτικό / Μεζές

Άρθρα και Συνταγές για Σνακ

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών