10'
προετοιμασία
20' ψήσιμο
Σύνολο: 30'
Υλικά
Μερίδες: 4Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε ντιπ με λιαστή ντομάτα σερβιρισμένο με στικς αγγουριού και σέλερι, αρχικά βάζουμε στο μούλτι τις λιαστές ντομάτες (δεν τις ξεπλένουμε ούτε τις σκουπίζουμε από το λάδι τους) και τις πολτοποιούμε.
- Ανακατεύουμε τον πολτό λιαστής ντομάτας με το cream cheese με σκόρδο μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
- Σερβίρουμε το ντιπ με λιαστή ντομάτα σε μπολ και σε ένα πιάτο δίπλα τακτοποιούμε τα στικς αγγουριού και σέλερι και τα ραπανάκια πασπαλισμένα με λίγο ανθό αλατιού, ροζ πιπέρι και φυλλαράκια δυόσμου.