ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΠιτάκια με γαλοπούλα, κατίκι και λιαστή ντομάταΠιτάκια με γαλοπούλα, κατίκι και λιαστή ντομάτα
10' προετοιμασία
20' ψήσιμο
Σύνολο: 30'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε ντιπ με λιαστή ντομάτα σερβιρισμένο με στικς αγγουριού και σέλερι, αρχικά βάζουμε στο μούλτι τις λιαστές ντομάτες (δεν τις ξεπλένουμε ούτε τις σκουπίζουμε από το λάδι τους) και τις πολτοποιούμε.
  2. Ανακατεύουμε τον πολτό λιαστής ντομάτας με το cream cheese με σκόρδο μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
  3. Σερβίρουμε το ντιπ με λιαστή ντομάτα σε μπολ και σε ένα πιάτο δίπλα τακτοποιούμε τα στικς αγγουριού και σέλερι και τα ραπανάκια πασπαλισμένα με λίγο ανθό αλατιού, ροζ πιπέρι και φυλλαράκια δυόσμου.

Άρθρα και Συνταγές με Αγγούρι

Άρθρα και Συνταγές με Ντομάτα

Άρθρα και Συνταγές με Τυρί

Άρθρα και Συνταγές για Ορεκτικό / Μεζές

Άρθρα και Συνταγές για Σνακ

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών