![Απίθανες κροκέτες με περισσεύματα από το γιορτινό ψητό και μανιτάρια – μεζές από τους λίγους](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2023/03/kroketes-me-perisevmata-apo-to-giortino-psito-kai-manitaria-gastronomos-420x560.jpg?v=1703853378)
6' μαγείρεμα
Σύνολο: 6'
Υλικά
Τεμάχια: 12Για το σερβίρισμα
Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε πιτάκια με γαλοπούλα, κατίκι και λιαστή ντομάταΚόβουμε την ψητή γαλοπούλα και τη μοιράζουμε στα αραβικά πιτάκια.
- Ψιλοκόβουμε τις λιαστές ντομάτες.
- Βάζουμε μερικά κομμάτια λιαστής ντομάτας σε κάθε πιτάκι, καθώς και το τσαλαφούτι ή κατίκι.
- Ψήνουμε τα πιτάκια στο γκριλ για 2 - 3 λεπτά, μέχρι να ζεσταθούν τα υλικά.
- Πασπαλίζουμε με αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και λίγο ελαιόλαδο.
- Γαρνίρουμε με μαντζουράνα ή δυόσμο και σερβίρουμε.
- Προαιρετικά, σερβίρουμε τα πιτάκια με το ζεστό κόκκινο κρασί.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 116.