6' προετοιμασία
Σύνολο: 6 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: για 12 πιτάκια

Για το σερβίρισμα

Διαδικασία

  1. Κόβουμε την ψητή γαλοπούλα και τη μοιράζουμε στα αραβικά πιτάκια.
  2. Ψιλοκόβουμε τις λιαστές ντομάτες.
  3. Βάζουμε μερικά κομμάτια λιαστής ντομάτας σε κάθε πιτάκι, καθώς και το τσαλαφούτι ή κατίκι.
  4. Ψήνουμε τα πιτάκια στο γκριλ για 2 - 3 λεπτά, μέχρι να ζεσταθούν τα υλικά.
  5. Πασπαλίζουμε με αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και λίγο ελαιόλαδο.
  6. Γαρνίρουμε με μαντζουράνα ή δυόσμο και σερβίρουμε.
  7. Προαιρετικά, σερβίρουμε τα πιτάκια με το ζεστό κόκκινο κρασί.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών