10'
προετοιμασία
15' ψήσιμο
Σύνολο: 25'
Υλικά
Μερίδες: 4Για την γέμιση
Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε αυγοφέτες με cream cheese και φρούτα εποχής, αρχικά ανακατεύουμε σε ένα μπολ το cream cheese με τη ζάχαρη άχνη και το ξύσμα λεμονιού.
- Αλείφουμε τις τέσσερις φέτες ψωμιού με λίγο από το παραπάνω μείγμα.
- Ακουμπάμε από πάνω τους τις υπόλοιπες φέτες ψωμί, σαν να φτιάχνουμε σάντουιτς.
- Σε βαθύ μπολ χτυπάμε τα αυγά, το γάλα και τα μπαχαρικά.
- Βουτάμε τα σάντουιτς στο μπολ και από τις δύο μεριές, για 1 λεπτό, μέχρι να καλυφθούν και σουρώνουμε.
- Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε μέτρια φωτιά.
- Τηγανίζουμε τις αυγοφέτες-σάντουιτς για 1-2 λεπτά περίπου από κάθε πλευρά μέχρι να ροδίσουν.
- Γαρνίρουμε, τις αυγοφέτες με επιπλέον cream cheese, τις πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και φύλλα δυόσμου και συνοδεύουμε με τις φράουλες και τα berries.