ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣFrench toast (αυγόφετες) με ψητά μήλαFrench toast (αυγοφέτες) με καραμελωμένα μήλα
10' προετοιμασία
15' ψήσιμο
Σύνολο: 25'

Υλικά

Μερίδες: 4

Για την γέμιση

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε αυγοφέτες με cream cheese και φρούτα εποχής, αρχικά ανακατεύουμε σε ένα μπολ το cream cheese με τη ζάχαρη άχνη και το ξύσμα λεμονιού.
  2. Αλείφουμε τις τέσσερις φέτες ψωμιού με λίγο από το παραπάνω μείγμα.
  3. Ακουμπάμε από πάνω τους τις υπόλοιπες φέτες ψωμί, σαν να φτιάχνουμε σάντουιτς.
  4. Σε βαθύ μπολ χτυπάμε τα αυγά, το γάλα και τα μπαχαρικά.
  5. Βουτάμε τα σάντουιτς στο μπολ και από τις δύο μεριές, για 1 λεπτό, μέχρι να καλυφθούν και σουρώνουμε.
  6. Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε μέτρια φωτιά.
  7. Τηγανίζουμε τις αυγοφέτες-σάντουιτς για 1-2 λεπτά περίπου από κάθε πλευρά μέχρι να ροδίσουν.
  8. Γαρνίρουμε, τις αυγοφέτες με επιπλέον cream cheese, τις πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και φύλλα δυόσμου και συνοδεύουμε με τις φράουλες και τα berries.

Άρθρα και Συνταγές με Αυγά

Άρθρα και Συνταγές με Τυρί

Άρθρα και Συνταγές με Φράουλα

Άρθρα και Συνταγές για Πρωινό

Άρθρα και Συνταγές για Σνακ

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών