ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΑχλάδια με ΜαυροδάφνηΑχλάδια με Μαυροδάφνη
20' προετοιμασία
Σύνολο: 20'

Υλικά

Τεμάχια: 36

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε τα αχλάδια με παστουρμά ξεκινάμε καθαρίζοντας και κόβοντας τα αχλάδια στα έξι.
  2. Διπλώνουμε κάθε φέτα αχλαδιού με 1 λεπτή φέτα παστουρμά και 1 φύλλο βασιλικού (προαιρετικά) και στερεώνουμε με μια οδοντογλυφίδα.
  3. Σερβίρουμε τα αχλάδια με παστουρμά με λίγο χυμό λεμονιού.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 139.

Άρθρα και Συνταγές με Αλλαντικά

Άρθρα και Συνταγές με Αχλάδι

Άρθρα και Συνταγές για Ορεκτικό / Μεζές

Άρθρα και Συνταγές για Σνακ

Άρθρα και Συνταγές για Συνοδευτικά

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών