Ο ελληνοϊταλός Μάριο Μπάσο του Barreldier, ετοιμάζει το εμβληματικό του κοκτέιλ.

Υλικά

Διαδικασία

  1. Σε ένα σέικερ βάζουμε το ρούμι, το λικέρ κεράσι, τους χυμούς πορτοκαλιού και μοσχολέμονου και το σιρόπι βανίλιας. Ανακινούμε πολύ καλά για μερικά δευτερόλεπτα. Προσθέτουμε πάγο σε ένα ποτήρι και σουρώνουμε μέσα το κοκτέιλ. Γαρνίρουμε με φύλλα δυόσμου, τη φέτα πορτοκαλιού και τα βύσσινα.
  2. Διαβάστε περισσότερα στο www.oinoxoos.net

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών