Διαδικασία
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από τις μπριζόλες.
- Προσθέτουμε το χοιρινό, ανακατεύουμε καλά, σκεπάζουμε με μεμβράνη και μαρινάρουμε σε θερμοκρασία δωματίου για 30-60 λεπτά.
- Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και ψήνουμε (σε δόσεις), για περίπου 7-8 λεπτά από την κάθε πλευρά ή μέχρι να γίνουν, χωρίς όμως να στεγνώσουν.
- Σερβίρουμε τις χοιρινές μπριζόλες από κόντρα με σκόρδο και πάπρικες ζεστές, σε φετάκια, με πατατοσαλάτα με φρέσκα κρεμμυδάκια και πορτοκάλι.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 154.