5' προετοιμασία
20' ψήσιμο
30' αναμονή
Σύνολο: 55'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από τις μπριζόλες.
  2. Προσθέτουμε το χοιρινό, ανακατεύουμε καλά, σκεπάζουμε με μεμβράνη και μαρινάρουμε σε θερμοκρασία δωματίου για 30-60 λεπτά.
  3. Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και ψήνουμε (σε δόσεις), για περίπου 7-8 λεπτά από την κάθε πλευρά ή μέχρι να γίνουν, χωρίς όμως να στεγνώσουν.
  4. Σερβίρουμε τις χοιρινές μπριζόλες από κόντρα με σκόρδο και πάπρικες ζεστές, σε φετάκια, με πατατοσαλάτα με φρέσκα κρεμμυδάκια και πορτοκάλι.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 154.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών