10' προετοιμασία
15' μαγείρεμα
Σύνολο: 25 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Για τις χοιρινές μπριζόλες με κολοκύθα στο φούρνο, προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C, στη λειτουργία του αέρα.
  2. Στρώνουμε ένα μέτριο ταψί με λαδόκολλα και αραδιάζουμε τις μπριζόλες και τα κομμάτια κολοκύθας.
  3. Ανακατεύουμε το φασκόμηλο με το σκόρδο, το ελαιόλαδο, το κρασί και αλατοπίπερο και περιχύνουμε με το μείγμα όλα τα υλικά.
  4. Τα ανακατεύουμε ώστε να καλυφθούν καλά.
  5. Ψήνουμε για 12-15 λεπτά τις ή μέχρι να ψηθεί το χοιρινό καλά και όσο μας αρέσει.

Στο ποτήρι μας ένα βαρελάτο Ασύρτικο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών