ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΧοιρινό με κυδώνια (βίντεο)Χοιρινό με κυδώνια (βίντεο)
15' προετοιμασία
30' μαγείρεμα
Σύνολο: 45'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε το χοιρινό με τα μανιτάρια, ξεκινάμε ζεσταίνοντας σε ένα μεγάλο τηγάνι το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το χοιρινό από όλες τις πλευρές για περίπου 4-5 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει καλά.
  2. Προσθέτουμε το σκόρδο και τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για περίπου άλλα 2 – 3 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν ελαφρώς.
  3. Σβήνουμε με το κρασί και μαγειρεύουμε για 2 λεπτά, μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ.
  4. Μετριάζουμε τη φωτιά, προσθέτουμε το δεντρολίβανο, τη μουστάρδα με μέλι Μaille au Miel, ανακατεύουμε και μαγειρεύουμε για άλλα 15 λεπτά ή μέχρι να ψηθεί το χοιρινό και να εξατμιστούν τα περισσότερα από τα υγρά. Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, ανακατεύουμε απαλά και μαγειρεύουμε για άλλα 4 – 5 λεπτά, μέχρι να «δέσει» η σάλτσα.
  5. Συνοδεύουμε το χοιρινό με αφράτο πουρέ πατάτας.

Άρθρα και Συνταγές με Κρασί

Άρθρα και Συνταγές με Μανιτάρια

Άρθρα και Συνταγές με Χοιρινό

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών