15'
προετοιμασία
30' μαγείρεμα
Σύνολο: 45'
Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε χοιρινό με μανιτάρια και σάλτσα μουστάρδας με μέλι, αρχικά ζεσταίνουμε, σε ένα μεγάλο τηγάνι το ελαιόλαδο.
- Στη συνέχεια, σοτάρουμε το χοιρινό από όλες τις πλευρές για περίπου 4-5 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει καλά.
- Προσθέτουμε το σκόρδο και τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για περίπου άλλα 2 – 3 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν ελαφρώς.
- Σβήνουμε με το κρασί και μαγειρεύουμε για 2 λεπτά, μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ.
- Μετριάζουμε τη φωτιά.
- Προσθέτουμε το δεντρολίβανο, τη μουστάρδα με μέλι Μaille au Miel και ανακατεύουμε.
- Μαγειρεύουμε για άλλα 15 λεπτά ή μέχρι να ψηθεί το χοιρινό και να εξατμιστούν τα περισσότερα από τα υγρά.
- Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε απαλά.
- Μαγειρεύουμε για άλλα 4 – 5 λεπτά, μέχρι να «δέσει» η σάλτσα.
- Συνοδεύουμε, το χοιρινό με μανιτάρια και σάλτσα μουστάρδας με μέλι, με αφράτο πουρέ πατάτας.