Στην εκδοχή του Gin Joint χρησιμοποιείται ένα δικό τους blend από διαφορετικά βερμούτ, αρωματισμένο με γλυκά μπαχαρικά. Το κοκτέιλ σερβίρεται ως είθισται σε χαμηλό παλιακό ποτήρι, με μία φλούδα πορτοκαλιού και ένα γλειφιτζούρι περγαμόντου.
5'
προετοιμασία
Σύνολο: 5'
Υλικά
Μερίδες: 1Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε κοκτέιλ classic negroni, αρχικά γεμίζουμε με πάγο το ποτήρι που πρόκειται να σερβίρουμε, ώστε να κρυώσει.
- Σε ένα ψηλό ποτήρι βάζουμε πάγο και ανακατεύουμε πολύ καλά το campari, το βερμούτ και το τζιν που έχουμε επιλέξει.
- Αδειάζουμε τον πάγο από το ποτήρι σερβιρίσματος.
- Προσθέτουμε καθαρό πάγο, και σουρώνουμε το κοκτέιλ από πάνω.
- Σερβίρουμε, το κοκτέιλ classic negroni, με μία φλούδα πορτοκαλιού.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Οινοχόος, τεύχος 45.