Στην εκδοχή του Gin Joint χρησιμοποιείται ένα δικό τους blend από διαφορετικά βερμούτ, αρωματισμένο με γλυκά μπαχαρικά. Το κοκτέιλ σερβίρεται ως είθισται σε χαμηλό παλιακό ποτήρι, με μία φλούδα πορτοκαλιού και ένα γλειφιτζούρι περγαμόντου.
![Κουτσομούρες αχνιστές με λευκό κρασί](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2024/02/koytsomoyres-achnistes-me-leyko-krasi_gastronomos-420x560.jpg?v=1707989182)
Στην εκδοχή του Gin Joint χρησιμοποιείται ένα δικό τους blend από διαφορετικά βερμούτ, αρωματισμένο με γλυκά μπαχαρικά. Το κοκτέιλ σερβίρεται ως είθισται σε χαμηλό παλιακό ποτήρι, με μία φλούδα πορτοκαλιού και ένα γλειφιτζούρι περγαμόντου.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Οινοχόος, τεύχος 45.