ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣSpritz με ελληνικό αψέντι, ρετσίνα και άλμηSpritz με ελληνικό αψέντι, ρετσίνα και άλμη
15' προετοιμασία
Σύνολο: 15'

Υλικά

Μερίδες: 1

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε το dry Martini and Τonic, ξεκινάμε βάζοντας σε ένα ποτήρι λίγο πάγο, προσθέτουμε το βερμούτ και τη φλούδα λεμονιού και αφήνουμε για λίγα λεπτά να παγώσει.
  2. Σε ένα ποτήρι του μαρτίνι βάζουμε πάγο και προσθέτουμε το τζιν.
  3. Γεμίζουμε το ποτήρι με τόνικ και γαρνίρουμε με τη φέτα πορτοκαλιού και το λουλούδι.
  4. Σε ένα σφηνάκι σουρώνουμε από τον πάγο το βερμούτ, προσθέτουμε τη φλούδα λεμονιού και σερβίρουμε δίπλα στο ποτήρι του μαρτίνι.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γλυκές Ιστορίες, τεύχος 44.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών