Από τον Νίκο Μπάκουλη, bartender του A For Athens.

Υλικά

Διαδικασία

  1. Βάζουμε σε ένα ποτήρι λίγο πάγο, προσθέτουμε το βερμούτ και τη φλούδα λεμονιού και αφήνουμε για λίγα λεπτά να παγώσει. Σε ένα ποτήρι του μαρτίνι βάζουμε πάγο και προσθέτουμε το τζιν. Γεμίζουμε το ποτήρι με τόνικ και γαρνίρουμε με τη φέτα πορτοκαλιού και το λουλούδι. Σε ένα σφηνάκι σουρώνουμε από τον πάγο το βερμούτ, προσθέτουμε τη φλούδα λεμονιού και σερβίρουμε δίπλα στο ποτήρι του μαρτίνι
  2. Διαβάστε περισσότερα στο www.oinoxoos.net

Συνταγές για Κοκτέιλ

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών