![Γαρίδες σαγανάκι με σπανάκι](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2024/02/garides_saganaki-me-spanaki-gastronomos-420x560.jpg?v=1707989602)
15'
προετοιμασία
Σύνολο: 15'
Υλικά
Μερίδες: 1Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε dry Martini and Τonic, αρχικά βάζουμε σε ένα ποτήρι λίγο πάγο.
- Στη συνέχεια, προσθέτουμε το βερμούτ και τη φλούδα λεμονιού και αφήνουμε για λίγα λεπτά να παγώσει.
- Σε ένα ποτήρι του μαρτίνι βάζουμε πάγο.
- Προσθέτουμε το τζιν.
- Γεμίζουμε το ποτήρι με τόνικ.
- Γαρνίρουμε με τη φέτα πορτοκαλιού και το λουλούδι.
- Σε ένα σφηνάκι σουρώνουμε από τον πάγο το βερμούτ.
- Προσθέτουμε τη φλούδα λεμονιού και σερβίρουμε δίπλα στο ποτήρι του μαρτίνι.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γλυκές Ιστορίες, τεύχος 44.