15' προετοιμασία
50' μαγείρεμα
Σύνολο: 1 ώρα και 5 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 12

Ασπρο μείγμα

Μαύρο μείγμα

Διαδικασία

  1. Στρώνουμε με λαδόκολλα ένα ταψί 20x25 εκ.
  2. Φτιάχνουμε το άσπρο μείγμα: Ανακατεύουμε τα τρία υλικά σε ένα μεγάλο μπολ.
  3. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C.
  4. Φτιάχνουμε το μαύρο μείγμα: Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν πολύ καλά.
  5. Ρίχνουμε ένα-ένα τα αυγά, συνεχίζοντας το χτύπημα.
  6. Προσθέτουμε σταδιακά τα υπόλοιπα υλικά.
  7. Αδειάζουμε στο ταψί το μισό μαύρο μείγμα.
  8. Ρίχνουμε από πάνω το άσπρο μείγμα.
  9. Σκεπάζουμε με το υπόλοιπο μαύρο μείγμα.
  10. Ψήνουμε το μπράουνι για περίπου 50 λεπτά.
  11. Το αφήνουμε να κρυώσει για περίπου 2 ώρες πριν το κόψουμε.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών