15'
προετοιμασία
50' μαγείρεμα
2 ώρες
αναμονή
Σύνολο: 3 ώρες και 5'
Υλικά
Κομμάτια: 12Ασπρο μείγμα
Μαύρο μείγμα
Διαδικασία
- Για το δίχρωμο μπράουνι με ινδοκάρυδο ξεκινάμε με το να στρώσουμε με λαδόκολλα ένα ταψί 20x25 εκ.
Άσπρο μείγμα:
- Ανακατεύουμε τα τρία υλικά σε ένα μεγάλο μπολ.
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C.
Μαύρο μείγμα:
- Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν πολύ καλά.
- Ρίχνουμε ένα-ένα τα αυγά, συνεχίζοντας το χτύπημα.
- Προσθέτουμε σταδιακά τα υπόλοιπα υλικά.
- Αδειάζουμε στο ταψί το μισό μαύρο μείγμα.
- Ρίχνουμε από πάνω το άσπρο μείγμα.
- Σκεπάζουμε με το υπόλοιπο μαύρο μείγμα.
- Ψήνουμε το μπράουνι για περίπου 50 λεπτά.
- Αφήνουμε το δίχρωμο μπράουνι με ινδοκάρυδο να κρυώσει για περίπου 2 ώρες πριν το κόψουμε.