Υλικά

Διαδικασία

  1. Βάζουμε το φακελάκι του τσαγιού σε ένα φλιτζάνι, προσθέτουμε το τζιν και το αφήνουμε να εκχυλιστεί για 20 λεπτά. Βάζουμε στο σέικερ μεγάλα σκληρά παγάκια, προσθέτουμε όλα τα υλικά και χτυπάμε καλά. Σερβίρουμε σε διάφανο φλιτζάνι τσαγιού ή σε ποτήρι του κοκτέιλ, γαρνίροντας με τις φλούδες πορτοκαλιού.
  2. Διαβάστε περισσότερα στο www.oinoxoos.net

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών