20' προετοιμασία
30' μαγείρεμα
Σύνολο: 50 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 2

Διαδικασία

  1. Σε φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το κρεμμύδι και τις πατάτες για περίπου 7-8 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν.
  2. Ρίχνουμε τις φρέσκες ντομάτες, το αλάτι, το πιπέρι και λίγο νερό, ίσα να καλύψει τα υλικά.
  3. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε και σιγομαγειρεύουμε για 10 λεπτά.
  4. Προσθέτουμε τις λιαστές ντομάτες, τις ελιές, τα μυρωδικά και το κρασί και μαγειρεύουμε για 3 λεπτά.
  5. Απλώνουμε τα φιλέτα ψαριού πάνω στα υλικά, σκεπάζουμε με το καπάκι και μαγειρεύουμε για 5-6 λεπτά.
  6. Αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι και το σπανάκι, και μαγειρεύουμε για 1-2 λεπτά, ίσα να μαλακώσει το σπανάκι.
  7. Σκορπίζουμε το ξύσμα και σερβίρουμε αμέσως.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών