15' προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 25'

Υλικά

Μερίδες: 2

Διαδικασία

  1. Σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε το ζωμό γαρίδας και ζεσταίνουμε μέχρι να αχνίσει ελαφρώς.
  2. Ρίχνουμε το κρασί και ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά.
  3. Προσθέτουμε τον μαϊντανό, τα ντοματίνια, το ξύσμα λάιμ, το ξερό θυμάρι, αλάτι και πιπέρι και μαγειρεύουμε για 4 – 5 λεπτά, σε μέτρια φωτιά.
  4. Ρίχνουμε τις γαρίδες, μαγειρεύουμε για άλλα 2 λεπτά και αδειάζουμε σε βαθύ πιάτο.
  5. Ραντίζουμε τις κρασάτες γαρίδες με λίγο ελαιόλαδο, σκορπίζουμε λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρουμε.

Άρθρα και Συνταγές με Γαρίδες

Άρθρα και Συνταγές με Κρασί

Άρθρα και Συνταγές με Ντομάτα

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Άρθρα και Συνταγές για Ορεκτικό / Μεζές

Άρθρα και Συνταγές για Συνοδευτικά

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών