15' προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 25 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 2

Διαδικασία

  1. Σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε το ζωμό γαρίδας και ζεσταίνουμε μέχρι να αχνίσει ελαφρώς.
  2. Ρίχνουμε το κρασί και ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά.
  3. Προσθέτουμε τον μαϊντανό, τα ντοματίνια, το ξύσμα λάιμ, το ξερό θυμάρι, αλάτι και πιπέρι και μαγειρεύουμε για 4 – 5 λεπτά, σε μέτρια φωτιά.
  4. Ρίχνουμε τις γαρίδες, μαγειρεύουμε για άλλα 2 λεπτά και αδειάζουμε σε βαθύ πιάτο.
  5. Ραντίζουμε τις κρασάτες γαρίδες με λίγο ελαιόλαδο, σκορπίζουμε λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρουμε.

Συνταγές με Γαρίδες

Συνταγές με Κρασί

Συνταγές με Ντομάτα

Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Συνταγές για Ορεκτικό / Μεζές

Συνταγές για Συνοδευτικά

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών