15'
προετοιμασία
Σύνολο: 15'
Υλικά
Μερίδες: 4Διαδικασία
- Για το γκουκαμόλε, καθαρίζουμε τα αβοκάντο και τα βάζουμε σε μια λεκάνη.
- Προσθέτουμε κομμένα σε ψιλούς κύβους την ντομάτα, την πιπεριά, το κρεμμύδι και το σκόρδο.
- Περιχύνουμε με το χυμό απο τα μοσχολέμονα.
- Πολτοποιούμε το μείγμα όπως κάνουμε με τον πουρέ (με το πρες πουρέ ή στον πολτοποιητή).
- Στολίζουμε το γκουκαμόλε (αλοιφή αβοκάντο) με ψιλοκομμένα φυλλαράκια μαϊντανού.
Μυστικά
Το γκουκαμόλε το χρησιμοποιούμε ως ντιπ ή το αλείφουμε πάνω στο ψωμί.