15' προετοιμασία
Σύνολο: 15'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Για το γκουκαμόλε, καθαρίζουμε τα αβοκάντο και τα βάζουμε σε μια λεκάνη.
  2. Προσθέτουμε κομμένα σε ψιλούς κύβους την ντομάτα, την πιπεριά, το κρεμμύδι και το σκόρδο.
  3. Περιχύνουμε με το χυμό απο τα μοσχολέμονα.
  4. Πολτοποιούμε το μείγμα όπως κάνουμε με τον πουρέ (με το πρες πουρέ ή στον πολτοποιητή).
  5. Στολίζουμε το γκουκαμόλε (αλοιφή αβοκάντο) με ψιλοκομμένα φυλλαράκια μαϊντανού.

Μυστικά

Το γκουκαμόλε το χρησιμοποιούμε ως ντιπ ή το αλείφουμε πάνω στο ψωμί.

Άρθρα και Συνταγές με Αβοκάντο

Άρθρα και Συνταγές με Λάιμ

Άρθρα και Συνταγές με Ντομάτα

Άρθρα και Συνταγές για Συνοδευτικά

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών