Το Port είναι μια υπέροχη οινική απόκλιση!

Υλικά

Διαδικασία

  1. Σε ποτήρι της σαμπάνιας βάζουμε το Port και απογεμίζουμε με το αφρώδες κρασί. Ανακατεύουμε ελαφρώς και προσθέτουμε στο ποτήρι ένα φραγκοστάφυλο από κονσέρβα.
  2. Διαβάστε περισσότερα στο www.oinoxoos.net

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών