ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΠατάτες γιαχνί με κανέλα, δάφνη και ρίγανηΠατάτες γιαχνί με κανέλα, δάφνη και ρίγανη
15' προετοιμασία
25' μαγείρεμα
Σύνολο: 40'

Υλικά

Μερίδες: 6

Διαδικασία

  1. Για τις γλυκοπατάτες ψητές με καρότα και σπανάκι, προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220° C. 
  2. Σε ένα ταψί ανακατεύουμε τις γλυκοπατάτες με τα καρότα, το ελαιόλαδο και αλατοπίπερο και ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν.
  3. Ξεφουρνίζουμε για λίγο, σκορπίζουμε το σπανάκι, τα φουντούκια, τις σταφίδες, ανακατεύουμε και συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 5 λεπτά.
  4. Συνοδεύουμε τις γλυκοπατάτες με κατίκι και ψωμί σικάλεως. Αν θέλουμε σαλάτα, ταιριάζει μια ανάμεικτη με ρόκα και ντοματίνια.

Στο ποτήρι μας γιατί να μη δοκιμάσουμε μια ωραία ΙΡΑ μπίρα;

Άρθρα και Συνταγές με Καρότα

Άρθρα και Συνταγές με Λαχανικά

Άρθρα και Συνταγές με Πατάτες

Άρθρα και Συνταγές με Σπανάκι

Άρθρα και Συνταγές για Ορεκτικό / Μεζές

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών