15' προετοιμασία
25' μαγείρεμα
Σύνολο: 40 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 6

Διαδικασία

  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220° C. Σε ένα ταψί ανακατεύουμε τις γλυκοπατάτες με τα καρότα, το ελαιόλαδο και αλατοπίπερο και ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν. Ξεφουρνίζουμε για λίγο, σκορπίζουμε το σπανάκι, τα φουντούκια, τις σταφίδες, ανακατεύουμε και συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 5 λεπτά. Συνοδεύουμε με κατίκι και ψωμί σικάλεως. Αν θέλουμε σαλάτα, ταιριάζει μια ανάμεικτη με ρόκα και ντοματίνια.
  2. Στο ποτήρι μας: Γιατί να μη δοκιμάσουμε μια ωραία ΙΡΑ μπίρα;

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών