ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΓαρίδες κοκτέιλ νέας γενιάς, με «μαγιονέζα» αβοκάντοΓαρίδες κοκτέιλ νέας γενιάς, με «μαγιονέζα» αβοκάντο
20' προετοιμασία
10' αναμονή
Σύνολο: 30'

Υλικά

Μερίδες: 6

Για τη σάλτσα

Για τη σαλάτα

Διαδικασία

Σάλτσα

  1. Για να φτιάξουμε το «γουακαμόλε» μανιταριού με πράσινη σαλάτα και σουσαμένια σάλτσα ξεκινάμε με την σάλτσα και χτυπάμε καλά όλα τα υλικά για τη σάλτσα στον πολυκόφτη που διαθέτουμε.

«Γουακαμόλε»

  1. Σε ένα μπολ χοντροθρυμματίζουμε με το πιρούνι τα αβοκάντο, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε να αναμειχθούν.
  2. Σε μια πιατέλα απλώνουμε την πρασινάδα και από πάνω το «γουακαμόλε» μανιταριού.
  3. Περιχύνουμε με τη σάλτσα, αφήνουμε περίπου 10 λεπτά να αρωματιστούν και σερβίρουμε το «γουακαμόλε» μανιταριού με πράσινη σαλάτα και σουσαμένια σάλτσα.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 129.

Άρθρα και Συνταγές με Αβοκάντο

Άρθρα και Συνταγές με Μανιτάρια

Άρθρα και Συνταγές για Ορεκτικό / Μεζές

Άρθρα και Συνταγές για Σαλάτα

Άρθρα και Συνταγές για Σνακ

Άρθρα και Συνταγές για Συνοδευτικά

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών