20'
προετοιμασία
10'
αναμονή
Σύνολο: 30'
Υλικά
Μερίδες: 6Για τη σάλτσα
Για τη σαλάτα
Διαδικασία
Σάλτσα
- Για να φτιάξουμε το «γουακαμόλε» μανιταριού με πράσινη σαλάτα και σουσαμένια σάλτσα ξεκινάμε με την σάλτσα και χτυπάμε καλά όλα τα υλικά για τη σάλτσα στον πολυκόφτη που διαθέτουμε.
«Γουακαμόλε»
- Σε ένα μπολ χοντροθρυμματίζουμε με το πιρούνι τα αβοκάντο, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε να αναμειχθούν.
- Σε μια πιατέλα απλώνουμε την πρασινάδα και από πάνω το «γουακαμόλε» μανιταριού.
- Περιχύνουμε με τη σάλτσα, αφήνουμε περίπου 10 λεπτά να αρωματιστούν και σερβίρουμε το «γουακαμόλε» μανιταριού με πράσινη σαλάτα και σουσαμένια σάλτσα.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 129.