15' παρασκευή
6 ώρες αναμονή
Σύνολο: 6 ώρες και 15'

Υλικά

Τεμάχια: 6

Διαδικασία

  1. Χτυπάμε πολύ καλά όλα τα υλικά στον πολυκόφτη μέχρι να γίνουν ένα λείο μείγμα.
  2. Το μοιράζουμε σε 6 ειδικές θήκες για παγωτό ή γρανίτα.
  3. Τοποθετούμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 6 ώρες.

Μυστικά

Ειδικές θήκες για παγωτό ή γρανίτα βρίσκουμε σε όλα τα καταστήματα με οικιακό εξοπλισμό, αλλά και στα μεγάλα σούπερ μάρκετ.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 183.

Άρθρα και Συνταγές με Γιαούρτι

Άρθρα και Συνταγές με Ροδάκινο

Άρθρα και Συνταγές για Πρωινό

Άρθρα και Συνταγές για Ροφήματα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών