15' Παρασκευή
6 ώρες αναμονή
Σύνολο: 6 ώρες και 15 λεπτά

Υλικά

Τεμάχια: 6

Διαδικασία

  1. Χτυπάμε πολύ καλά όλα τα υλικά στον πολυκόφτη μέχρι να γίνουν ένα λείο μείγμα.
  2. Το μοιράζουμε σε 6 ειδικές θήκες για παγωτό ή γρανίτα.
  3. Τοποθετούμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 6 ώρες.

Μυστικά

Ειδικές θήκες για παγωτό ή γρανίτα βρίσκουμε σε όλα τα καταστήματα με οικιακό εξοπλισμό, αλλά και στα μεγάλα σούπερ μάρκετ.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 183.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών