Κάτι ανάμεσα σε grog και σε eggnog με μπόλικες θερμίδες.

Υλικά

Μερίδες: 1

Διαδικασία

  1. Χτυπάμε ελαφρώς τον κρόκο με ένα πιρούνι και τον ρίχνουμε σε μια μικρή κατσαρόλα. Προσθέτουμε τα αλκοολούχα ποτά, το γάλα και το μέλι. Ανακατεύουμε και βάζουμε την κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά. Μόλις ζεσταθεί το μείγμα, κατεβάζουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε σε χοντρό ποτήρι. Γαρνίρουμε με την κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε σαντιγί.
  2. Διαβάστε περισσότερα στο www.oinoxoos.net

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών