15' προετοιμασία
Σύνολο: 15'

Υλικά

Μερίδες: για κανάτα 1 λίτρου

Διαδικασία

  1. Zεσταίνουμε 200 γρ. νερό και ρίχνουμε τα κλωνάρια του δυόσμου μαζί με το τσάι που επιλέξαμε και το τριαντάφυλλο. Αφήνουμε για 5 λεπτά.
  2. Σουρώνουμε, αλλά δεν πετάμε τα κλωνάρια του δυόσμου και το τριαντάφυλλο.
  3. Τα ρίχνουμε σε μια κανάτα 1 λίτρου και προσθέτουμε το σουρωμένο ζεστό νερό, τα κομμάτια του καρπουζιού και τις φλούδες μοσχολέμονου.
  4. Γεμίζουμε με κρύο νερό, απλό ή ανθρακούχο, άφθονο πάγο και σερβίρουμε το Ice tea με καρπούζι και τριαντάφυλλο.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 49.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών