![Οι συνταγές που μαγείρεψε η ομάδα του Γαστρονόμου τον Ιούνιο](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2021/09/karpouzi-pita-420x560.jpg?v=1669245874)
15'
προετοιμασία
Σύνολο: 15'
Υλικά
Μερίδες: για κανάτα 1 λίτρουΔιαδικασία
- Zεσταίνουμε 200 γρ. νερό και ρίχνουμε τα κλωνάρια του δυόσμου μαζί με το τσάι που επιλέξαμε και το τριαντάφυλλο. Αφήνουμε για 5 λεπτά.
- Σουρώνουμε, αλλά δεν πετάμε τα κλωνάρια του δυόσμου και το τριαντάφυλλο.
- Τα ρίχνουμε σε μια κανάτα 1 λίτρου και προσθέτουμε το σουρωμένο ζεστό νερό, τα κομμάτια του καρπουζιού και τις φλούδες μοσχολέμονου.
- Γεμίζουμε με κρύο νερό, απλό ή ανθρακούχο, άφθονο πάγο και σερβίρουμε το Ice tea με καρπούζι και τριαντάφυλλο.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 49.