![Μπούτια και σπάλα με μελάσα ροδιού στον φούρνο, ένα απίθανο φαγητό](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2024/04/mpoytia-kai-spala-me-melasa-rodioy-ston-foyrno-ena-apithano-fagito-gastronomos-1-420x560.jpg?v=1714034996)
5'
προετοιμασία
Σύνολο: 5'
Υλικά
Τεμάχια: 2Διαδικασία
- Κόβουμε τα ρόδια στη μέση (όπως κάνουμε στα πορτοκάλια για να τα στύψουμε) και τα στύβουμε σε στύφτη.
- Μοιράζουμε τον χυμό σε 2 ποτήρια. Συμπληρώνουμε με ανθρακούχο νερό.
Μυστικά
Αν θέλουμε, προσθέτουμε ελάχιστη ζάχαρη.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 23.