5' προετοιμασία
Σύνολο: 5'

Υλικά

Τεμάχια: 2

Διαδικασία

  1. Κόβουμε τα ρόδια στη μέση (όπως κάνουμε στα πορτοκάλια για να τα στύψουμε) και τα στύβουμε σε στύφτη.
  2. Μοιράζουμε τον χυμό σε 2 ποτήρια. Συμπληρώνουμε με ανθρακούχο νερό.

Μυστικά

Αν θέλουμε, προσθέτουμε ελάχιστη ζάχαρη.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 23.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών