ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΚουνουπίδι γιαχνί με σταφίδεςΚουνουπίδι γιαχνί με σταφίδες
20' μαγείρεμα
Σύνολο: 20'

Υλικά

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε το κουνουπίδι με μπαχαρικά και σκόρδο, ξεκινάμε στρώνοντας σε ένα μέτριο, βαθύ ταψί μια λαδόκολλα και ρίχνουμε τα μπουκετάκια από το κουνουπίδι, το ελαιόλαδο, τους σπόρους κόλιανδρου, το κύμινο, τη πάπρικα, λίγο πιπέρι καγιέν και τις σταφίδες.
  2. Ανακατεύουμε, απλώνουμε το μείγμα ομοιόμορφα σε σχεδόν μονή στρώση στο ταψί και ψήνουμε σε φούρνο προθερμασμένο στους 200°C για 10 λεπτά.
  3. Γυρίζουμε τα κομμάτια κουνουπιδιού από την άλλη μεριά και ψήνουμε για άλλα 10-12 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
  4. Αδειάζουμε σε πιατέλα, σκορπίζουμε ανάμεσα τα φετάκια κοτσανιών, τους σπόρους ροδιού και τα κρεμμύδια.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 214.

Άρθρα και Συνταγές με Κουνουπίδι

Άρθρα και Συνταγές με Λαχανικά

Άρθρα και Συνταγές με Ρόδι

Άρθρα και Συνταγές για Ορεκτικό / Μεζές

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών