Το Morfat Choco Σοκολατένια φυτική κρέμα σαντιγί είναι ένα μοναδικό προϊόν. Δεν υπάρχει παρόμοιο στην κατηγορία του, συνδυάζοντας κορυφαία ποιότητα με έτοιμο σοκολατένιο αποτέλεσμα χωρίς να χρειάζεται προσθήκη κακάου για να αποκτήσει σοκολατένια γεύση. Αποτελεί την πιο εύκολη και γρήγορη λύση για σοκολατένιο επιδόρπιο στο λεπτό. Κρεμώδες, βελούδινο αφράτο με πλούσια σοκολατένια γεύση που λιώνει στο στόμα!

Σπιτική σοκολατένια γεύση με επαγγελματικό αποτέλεσμα!

Έχει ακριβώς τη σωστή ισορροπία γεύσης και απόδοσης. Δίνει μια μοναδική σοκολατένια γεύση και το αντίστοιχο σοκολατένιο χρώμα στα επιδόρπια. Είναι απίστευτα εύκολο να δουλευτεί, σχεδιασμένο να σας απομακρύνει από όλους τους μπελάδες και τα παραπάνω βήματα ανάμειξης της σοκολάτας με τη σαντιγί. Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της τιμής του και του όγκου του, το εντάσσει στην κατηγορία των value for money προϊόντων, καθώς αγοράζοντάς το σε μια πολύ προσιτή τιμή, έχει τη μεγαλύτερη απόδοση σε ποσότητα και όγκο συγκριτικά με οποιοδήποτε άλλο προϊόν φυτικής σοκολατένιας κρέμας σαντιγί.

Το Morfat Choco μπορεί να μετατραπεί, απλά με ένα χτύπημα στο μίξερ, στην πιο ανάλαφρη και απολαυστική μους σοκολάτας αλλά και να χρησιμοποιηθεί σαν συστατικό σε γλυκά, όπως μια πάστα σοκολάτας ή ένας σοκολατένιος κορμός. Αυτό όμως που θα σας ξετρελάνει είναι το παγωτό που μπορείτε να φτιάξετε, βελούδινη υφή super soft παγωτού, απόλυτα σοκολατένιο και συνδυασμένο με ό,τι μπορείτε να φανταστείτε!

Βρείτε παρακάτω την απόλυτη καλοκαιρινή συνταγή για Σοκολατένιο Παγωτό Μηχανής με Morfat Choco για παγωτό στο λεπτό και καλή σας απόλαυση!

15' προετοιμασία
11 ώρες αναμονή
Σύνολο: 11 ώρες και 15'

Υλικά

Μερίδες: 2-3

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε σοκολατένιο παγωτό μηχανής αρχικά ρίχνουμε σε ένα μπολ το Morfat Choco και χτυπάμε για 5 λεπτά αφού το έχουμε βάλει πρώτα για 30 λεπτά με 1 ώρα στο ψυγείο.
  2. Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και χτυπάμε για ακόμη 2 λεπτά.
  3. Βάζουμε το μείγμα σε παγοθήκες ομοιόμορφα έτσι ώστε να μην υπάρχουν κενά και τις βάζουμε στην κατάψυξη για 10 ώρες.
  4. Βγάζουμε προσεκτικά με την βοήθεια ενός πιρουνιού το παγωμένο μείγμα από τις παγοθήκες και το ρίχνουμε σε έναν πολυκόφτη.
  5. Χτυπάμε πολύ καλά μέχρι να γίνει λείο και αφράτο το παγωτό.
  6. Βάζουμε το μείγμα σε ένα κορνέ με μεγάλη μύτη και το σερβίρουμε σε χωνάκι παγωτό ή σε κυπελάκι.
  7. Φτιάχνουμε όση ποσότητα θέλουμε ατομικά ή κλασικά βάζουμε το σοκολατένιο μείγμα σε ένα πλαστικό τάπερ με καπάκι.

Μυστικά

Δείτε περισσότερες Συνταγές Εδώ Βρείτε το Morfat Choco σε όλες τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών