15' προετοιμασία
45' μαγείρεμα
Σύνολο: 1 ώρα

Υλικά

Διαδικασία

  1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το σιμιγδάλι, το αλεύρι και τη σόδα.
  2. Χτυπάμε στο μίξερ τη ζάχαρη με το λάδι, μέχρι να λιώσει και προσθέτουμε το γιαούρτι και κατόπιν το μείγμα του σιμιγδαλιού, το ξύσμα και τις σταφίδες.
  3. Αλείφουμε με λάδι μια στρογγυλή φόρμα και αδειάζουμε το μίγμα.
  4. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180° C, για 45 περίπου λεπτά.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών