Υλικά

Μερίδες: για 1 ποτήρι

Διαδικασία

  1. Παγώνουμε πολύ καλά όλα τα υλικά μας, τα βάζουμε στο σέικερ και τα αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρουμε.
  2. Τότε προσθέτουμε τον πάγο και χτυπάμε στο σέικερ πολύ καλά και πολύ δυνατά.
  3. Σουρώνουμε σε ποτήρι του κοκτέιλ και, αν θέλουμε, στηρίζουμε μία φράουλα στα χείλη του ποτηριού.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 31.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών