![Rastoni, καλοκαιρινό κοκτέιλ με άρωμα μαστίχας και πορτοκαλιού](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2024/06/rastoni-gastronomos-420x560.jpg?v=1718297271)
5'
προετοιμασία
35'
αναμονή
Σύνολο: 40'
Υλικά
Κομμάτια: 14Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε τα cookies χωρίς ψήσιμο, ξεκινάμε βάζοντας όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε πολύ καλά με το χέρι μέχρι να ενωθούν.
- Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για 15 λεπτά.
- Το χωρίζουμε σε 14 ίσα μέρη και ζυμώνουμε σε μπαλίτσες.
- Τις μεταφέρουμε σε ένα πιάτο, πάνω σε αντικολλητικό χαρτί, και τις βάζουμε στο ψυγείο για 20 λεπτά, να σφίξουν, πριν σερβίρουμε.
- Διατηρούμε τα cookies στο ψυγείο, σε δοχείο που κλείνει αεροστεγώς, για 3 ημέρες.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Light & Healthy, τεύχος 4.