15'
προετοιμασία
20' μαγείρεμα
Σύνολο: 35'
Υλικά
Μερίδες: 4Διαδικασία
- Σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το μισό λάδι σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε την ντομάτα, την πιπεριά και το κρεμμύδι για 8-10 λεπτά, ανακατεύοντας τακτικά, ώσπου να μαραθούν.
- Βράζουμε το κριθαράκι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, το στραγγίζουμε και το αδειάζουμε στην κατσαρόλα με την «ντοματοσαλάτα».
- Αλατοπιπερώνουμε.
- Περιχύνουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο, προσθέτουμε τη φέτα, ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως.