15' προετοιμασία
20' μαγείρεμα
Σύνολο: 35'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το μισό λάδι σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε την ντομάτα, την πιπεριά και το κρεμμύδι για 8-10 λεπτά, ανακατεύοντας τακτικά, ώσπου να μαραθούν.
  2. Βράζουμε το κριθαράκι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, το στραγγίζουμε και το αδειάζουμε στην κατσαρόλα με την «ντοματοσαλάτα».
  3. Αλατοπιπερώνουμε.
  4. Περιχύνουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο, προσθέτουμε τη φέτα, ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών