ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕύκολα τυροκριτσίνιαΕύκολα τυροκριτσίνια
15' προετοιμασία
15' μαγείρεμα
Σύνολο: 30'

Υλικά

Μερίδες: 40 - 50 κομμάτια

Διαδικασία

  1. Για τα κριτσίνια με ελαιόλαδο, ντομάτα και ηλιόσπορο ρίχνουμε όλα μαζί τα υλικά στον κάδο του μίξερ.
  2. Ζυμώνουμε σε μέτρια ταχύτητα για περίπου 5 λεπτά, μέχρι να έχουμε μια ελαστική ζύμη.
  3. Αν χρειάζεται, προσθέτουμε λίγο αλεύρι ακόμη.
  4. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C.
  5. Στρώνουμε με λαδόκολλα μια μεγάλη λαμαρίνα.
  6. Εναλλακτικά, τη βουτυρώνουμε.
  7. Πλάθουμε με τη ζύμη λεπτά κορδόνια, τα οποία αραδιάζουμε στη λαμαρίνα.
  8. Αφήνουμε μια σχετική απόσταση μεταξύ τους για να μην κολλήσουν.
  9. Ψήνουμε τα κριτσίνια στον αέρα για 15 - 20 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.

Μυστικά

Αντί για ντομάτες, μπορούμε να βάλουμε 250-300 γρ. νόστιμα πομοντόρια.

Άρθρα και Συνταγές με Αλεύρι (ζύμες)

Άρθρα και Συνταγές με Ντομάτα

Άρθρα και Συνταγές για Σνακ

Άρθρα και Συνταγές για Συνοδευτικά

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών