20' προετοιμασία
Σύνολο: 20 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4

Για τη βινεγκρέτ

Διαδικασία

  1. Ανακατεύουμε σε ένα μεγάλο μπολ το λάχανο, το καρότο, τα ραπανάκια, το κρεμμύδι και την πιπεριά.
  2. Βάζουμε όλα τα υλικά της βινεγκρέτ σε ένα βάζο και τα χτυπάμε καλά να να προκύψει μια ενιαία παχύρρευστη σάλτσα.
  3. Περιχύνουμε τη σαλάτα, ανακατεύουμε και την αφήνουμε στην άκρη ώστε να «μαριναριστεί» και να μαλακώσει κάπως το λάχανο.
  4. Μεταφέρουμε τη σαλάτα σε σαλατιέρα, πασπαλίζουμε με πιπέρι και σερβίρουμε.
  5. Συνοδεύουμε με: Με δύο βραστά αυγά ανά άτομο, ψωμί και λίγη φέτα ή γιαούρτι έχουμε ένα γρήγορο, ολοκληρωμένο γεύμα.
  6. Επίσης, η λαχανοσαλάτα αυτή συνοδεύει θαυμάσια ψητά λουκάνικα, μπριζόλες χοιρινές και μπιφτέκια.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών