20' προετοιμασία
Σύνολο: 20 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 8

Για τη σάλτσα

Διαδικασία

  1. Σε ένα βαθύ μπολ σερβιρίσματος ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη λαχανοσαλάτα.
  2. Ανακατεύουμε σε ένα άλλο μικρό μπολ όλα τα υλικά για τη σάλτσα και περιχύνουμε τη λαχανοσαλάτα.
  3. Ανακατεύουμε απαλά και σερβίρουμε τη λαχανοσαλάτα με ξινόμηλο και σάλτσα γιαουρτιού.

Tα ποτήρια θα τσουγκρίσουν είτε με ένα όχι ιδιαίτερα παλαιωμένο Ξινόμαυρο είτε με βαρελάτο Chardonnay, αλλά και Νυχτέρι ή κάποιο άλλο παλαιωμένο Ασύρτικο.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 116.

Συνταγές με Γιαούρτι

Συνταγές με Λαχανικά

Συνταγές με Μήλο

Συνταγές για Σαλάτα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών