20'
προετοιμασία
Σύνολο: 20'
Υλικά
Μερίδες: 8Για τη σάλτσα
Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε λαχανοσαλάτα με ξινόμηλο και σάλτσα γιαουρτιού, σε ένα βαθύ μπολ σερβιρίσματος ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη λαχανοσαλάτα.
- Ανακατεύουμε σε ένα άλλο μικρό μπολ όλα τα υλικά για τη σάλτσα και περιχύνουμε τη λαχανοσαλάτα.
- Ανακατεύουμε απαλά και σερβίρουμε τη λαχανοσαλάτα με ξινόμηλο και σάλτσα γιαουρτιού.
Tα ποτήρια θα τσουγκρίσουν είτε με ένα όχι ιδιαίτερα παλαιωμένο Ξινόμαυρο είτε με βαρελάτο Chardonnay, αλλά και Νυχτέρι ή κάποιο άλλο παλαιωμένο Ασύρτικο.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 116.