15'
προετοιμασία
40' μαγείρεμα
20'
αναμονή
Σύνολο: 1 ώρα και 15'
Υλικά
Τεμάχια: 12Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε τα μάφιν με μήλο, μπανάνα και σοκολάτα, προθερμαίνουμε καλά τον φούρνο στους 180°C.
- Ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά, εκτός από την κουβερτούρα, μέχρι να ομογενοποιηθούν. Δεν χρειάζεται πολλή επιμονή στο ανακάτεμα.
- Προσθέτουμε τις σταγόνες σοκολάτας, ανακατεύοντας ώστε να πάνε παντού.
- Μοιράζουμε το μείγμα σε θήκες για μάφιν ή κάπκεϊκ, κατάλληλες για ψήσιμο.
- Ψήνουμε για 30-40 λεπτά.
- Δοκιμάζουμε αν έχουν ψηθεί, τρυπώντας τα με ένα καλαμάκι. Αν δεν έχει υπολείμματα νωπής ζύμης, είναι έτοιμα, αλλιώς ψήνουμε για λίγα λεπτά ακόμα.
- Αφήνουμε τα μάφιν να κρυώσουν και ξεφορμάρουμε.
- Διατηρούμε τα μάφιν με μήλο, μπανάνα και σοκολάτα σε δοχείο τροφίμων, καλά κλεισμένο.