ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΜάφιν σιροπιαστά με αχλάδι και βανίλιαΜάφιν σιροπιαστά με αχλάδι και βανίλια
15' προετοιμασία
40' μαγείρεμα
20' αναμονή
Σύνολο: 1 ώρα και 15'

Υλικά

Τεμάχια: 12

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε τα μάφιν με μήλο, μπανάνα και σοκολάτα, προθερμαίνουμε καλά τον φούρνο στους 180°C.
  2. Ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά, εκτός από την κουβερτούρα, μέχρι να ομογενοποιηθούν. Δεν χρειάζεται πολλή επιμονή στο ανακάτεμα.
  3. Προσθέτουμε τις σταγόνες σοκολάτας, ανακατεύοντας ώστε να πάνε παντού.
  4. Μοιράζουμε το μείγμα σε θήκες για μάφιν ή κάπκεϊκ, κατάλληλες για ψήσιμο.
  5. Ψήνουμε για 30-40 λεπτά.
  6. Δοκιμάζουμε αν έχουν ψηθεί, τρυπώντας τα με ένα καλαμάκι. Αν δεν έχει υπολείμματα νωπής ζύμης, είναι έτοιμα, αλλιώς ψήνουμε για λίγα λεπτά ακόμα.
  7. Αφήνουμε τα μάφιν να κρυώσουν και ξεφορμάρουμε.
  8. Διατηρούμε τα μάφιν με μήλο, μπανάνα και σοκολάτα σε δοχείο τροφίμων, καλά κλεισμένο.

Άρθρα και Συνταγές με Αλεύρι (ζύμες)

Άρθρα και Συνταγές με Μήλο

Άρθρα και Συνταγές με Μπανάνα

Άρθρα και Συνταγές για Γλυκό

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών